Detectați cod HTML culoare, cu PhotoScape

Aflați despre cum sa detectați codul html culoare dintr-o poza, site, text, etc. Cu PhotoScape, program simplu gratuit și multe caracteristici interesante, este foarte ușor sa aflam ce cod html are o culoare. În acest articol, arăt de unde descarcați ultima versiune aflata pe site-ul oficial. Este gratuit 100 % iar instalarea foarte simpla.
Aceasta funcţie este foarte utilă. De exemplu, găsiți un site care are o nuanța de fundal foarte plăcuta și doriți sa aflaţi ce cod are culoarea. Cum aflăm codul cu ajutorul programului gratuit PhotoScape:

cod culoare htmlDupă instalare și deschidere program, accesați Color Picker. Se deschide o fereastra asemănătoare cu imaginea din stânga. Pe acea fereastra stânga sus aveţi un creion. Agățați creionul cu click stânga, țineți apăsat și trageţi pană pe culoarea dorita dintr-o imagine, site, etc.

Dați drumu la maus și, click. O imagine cu dimensiune mica este salvata în fereastra Color Picker. Mergem cu săgeata pe micuța imagine, click pe nuanța dorita [ poate este subțire, aici o selectați cu click stânga foarte ușor ].

Asta a fost tot, codul HTML dorit este salvat mai jos la, Picked Color History. Sunt mai multe programe sau metode pentru a afla cod html culoare. Eu folosesc aceasta metoda și dacă încercați, sigur veți fi mulțumiți de rezultat. Bafta !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu