Recomandare program gratuit pentru editat si modificat poze

Va prezint un program foarte util pentru imagini pe care eu îl folosesc foarte mult. Acest program este gratuit, se instalează foarte repede, ușor de utilizat pe înțelesul tuturor chiar dacă este în engleza. Cu multe funcții foarte interesante și folositoare, de la prima utilizare nu a mai lipsit din calculatorul meu. Il folosesc la editarea și modificarea imaginilor urcate pe blog, și nu numai.
Programul despre care discut se numește PhotoScape. Caracteristicile acestui program: redimensionare, luminozitatea pozelor, posibilitatea sa adaugăm ramă fotografiei, adăugare baloane cu text pe imagine, adăugare text pe imagine fără balon, decupare porțiune dintr-o poza, editare pachet de imagini, taie poza în mai multe bucăți, zoom pe imagine, caută și descoperă cod culoare html, conversie img raw la jpg, realizare imagini gif sau combinare poze într-una singura, etc. Sunt foarte multe avantaje gratuite cu acest program pe care este bine sa îl descarcați de pe site-ul oficial, gratuit, ultima versiune: http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

Rămâneți la curent cu articolele scrise de mine prin abonare sau cautați în categoria imagini pentru mai multe tutoriale despre acest minunat program care modifica poze.
modificarea pozelor

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu