Cum sa adaugati text scris pe poza, imagine | program gratuit

Doriti sa adaugati text scris pe o poza personala, imagine sau fotografie si cautati un program cu care sa adaugati text? In acest tutorial va prezint un mod foarte simplu de adaugare text personalizat pe poze. Culoarea si marimea textului o alegeti dupa preferinte iar pozitia textului scris pe imagine o alegeti foarte usor. Tot ce adauga acest program si modificarile pe care le puteti face unei poze, este gratuit. Trebuie sa descarcati programul, il instalati si urmariti acest tutorial cu imagini prin care arat pas cu pas cum sa adaugati text si sa salvati imaginea pe calculator cu textul scris pe ea.
Alegeti poza sau pozele pe care doriti sa adaugati text scris. Creati folder pe desktop cu aceste imagini pentru a fi usor de gasit. Acum descarcati si instalati programul pentru editat poze care se numeste PhotoScape. Dupa ce porniti programul, apasati butonul Editeaza, din meniu sus stanga apasati pe Desktop iar apoi pe folderul cu poze creat. In meniul de jos apar imaginile si selectati o poza pe care doriti sa adaugati text. Din meniul de jos selectati Obiecte, apoi de mai jos T, text. Apare fereastra pentru adaugare text.
adauga text scris poza
In aceasta fereastra scrieti textul dorit, selectati font, culoare, dimensiune, pozitie si apasati ok. Textul ramane pe imagine si dupa ce faceti click pe el observati ca merge marit sau micsorat sau mutat pe poza. Acum urmeaza sa salvam imaginea. Jos dreapta apasati Salveaza, Salveaza ca, selectati folderul unde sa fie salvata poza, numele pozei si format care poate sa fie: jpeg, png, gif, bmp sau tiff. Apasa Sava si poza editata si personalizata este salvata si o gasiti pe calculator.

Asta este tot. Foarte simplu si usor iar totul este gratuit. Acest program adauga text scris personalizat pe poze.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu