Imagine din mai multe poze, plus text pe imagine

Doriti sa creati o imagine cu mai multe poze personale? Sa adaugati mai multe poze intr-o singura imagine? Mai mult de atat, pe aceasta imagine sa adaugati si text scris? Am sa va arat cat de simplu este sa creati aceasta imagine foarte usor cu ajutorul programului gratuit, PhotoScape.

Mai intai intrati pe acest link sa descarcati programul. Instalarea este simpla. Creati un folder si adaugati pozele care doriti sa fie introduse in acest colaj de poze. Acum deschideti programul si urmati pasii de jos.

Dupa deschiderea programului trebuie sa cautati, Page. Sus in bara sau in cercul de optiuni accesati Page.
poza cu mai multe imagini
1. In stanga aveti documentele calculatorului. Trebuie sa cautati si selectati folderul cu pozele care doriti sa le uniti intr-una singura. Dupa selectare folder ele apar mai jos.

2. Pe partea dreapta aveti posibilitatea de a alege o schita pentru aranjament poze. Alegeti una care se potriveste cu numarul de poze pe care doriti sa-l adaugati.

Ati selectat o schita, trebuie sa alegeti dimensiunea totala a imaginii. O faceti in dreapta sus sub Edit. Alegeti latime si inaltime imagine totala. Acum trageti cu sageata imaginile dumneavoastra din meniul stang si le asezati pe schita aleasa. Reglati imaginea si daca este prea mare ori redimensionati imaginea totala, o mariti, ori micsorati pozele alese pentru acest colaj.
Imagine cu poze
1. Salvati imaginea colaj, ori,
2. Editati imaginea pentru adaugare text. Poate doriti sa adaugati text pe fiecare imagine mica sau pe poza finala.
Cum rezolvam editarea imaginii: Dupa ce apasati pe Edit, cautati in partea de jos, Object. Selectati si apasati pe T mai jos. Scrieti text si mutati in locul unde doriti sa apara pe imagine. Puteti sa adaugati text de cate ori doriti. Terminati si apasati Save in dreapta jos. Selectati unde sa mearga poza salvata si asta a fost tot.
Foto cu mai multe imagini

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu